Tuesday, August 3, 2010

Serenaz gomez salah masuk kampung!!!!!

hai....apa kabar suma???

mood ari nie= sedey....

pagi2 lagi saya dah g order makanan dekat kedai makan kat tepi opis nie....roti canai ok!!!!siap dah bayar lagi....sri order just 1 roti canai kosong....sedey nya...siap berdiri depan penebar roti canai tu....x jugak siap2...dah la lama order....apalah salah nya bagi sri dulu....yg lain tu...tgh dok sembang2 kencang kat meja...x pe sabar lagi.....nie siap ada customer dia yg mintak order kat aq tau

" dik....bungkus 2 nasi lemak " ( dlam hati...aq bukan waiteress lah)

pastu dia ulang lagi dlm nada marah sikit " dik2!! bungkus 2 nasi lemak "

sri dah lah bengang ngan penebar roti canai tu kan...dah lah macam nak tidur jer...punya lah besar kuali penebar roti canai tu..tup...wat satu-satu jer..bila dah siap...dia hulur kat owg lain...aq yg kat depan dia mcm waiteress nie dia buat x nampak......takpasal2 budak tu aku mara balik....

" saya bukan keja kat sini lah "...pastu dia tgk sri dari atas ke bawah...sambil sembunyi kat belakang kawan dia....malu lah tu....hehehe....nasib baik kawan ko besar.....amik ko malu sendiri...pastu aq gelak jugak....tp bengang...sri balik opis...dah x sanggup tunggu....

dlm ati" jap lagi aq balik...ko x siap2kan roti canai aq!!!siap la!!!"

Lepas 20 minit...g balik kedai tu tuntut roti canai aq.....


bab dah bayar...kalu tak...jgn harap

dia ckp"eh!!!ingat dah x nak roti canai nie!!"..

punya mati sri ingat dia da bungkus....

sri" apa pulak x mau...sy da bayar....sebab awak lambat sangat!!!...lagipon saya mintak satu jer"

trus jer muka dia macam bangun tidor terus sedar...kat resturan tu ada jugak satu mamat yg gatal pon saje jer lalu kat tempat roti canai nie.....mmg nak kena jugak mamat gatal ini....nie yg wat aq hilang mood nak makan sini...tp disebab kan dekat...pegi jer lah...

last2 penebar roti tu cakap" iya ker....napa x cakap dah byar...ish geramnya...dah banyak kali cakap....x nmpakkah aq berdiri depan mu"


kalu muka mcm serena gomez nie...mmg konfem dowg laju jer...pastu tidak
suruh dia amik order...

hari nie ramai saya jumpa kawan2 masa kecik2.....semua cakap baru nampak.....jumpa balik fb jiran2 masa kecik...yg paling sedih kawan saya merangkap jiran saya rupanya dah kawen+ dah nak ada baby dah...punya lah lama aq membawa diri...huhuhuhu.....nampak sangat sri nie x alert dengan member zaman budak2 dulu....huhu...semua terkejut jumpa sri dekat fb....siap ada yg cakap mcm nie....aiyo mcm la sri mcm owg putus cinta kan....

"membawa diri"ahahhaha

1 comment:

  1. halo2x testing....sapa nak muka mcm serena gomez....

    ReplyDelete

Thank You for you comments