Monday, July 19, 2010

mcm taik betul...

Masa beli or promotion suma indah belaka.....aiyo...geram2x...
nie pasal maxi..every month dia charge postage...RM 5 sebulan...banyak tu.....x patut2...aq x taktau mcm mana dia bole tambah value add service kat aq....wadafak betul....sial betu....bayangkan kalu 10 x 5 = RM 50.....rasanya berapa yg apply postage....promosi punya letup kan...tutup dowg x mention pon pasal postage...hantu betulla..Pastu sri g dekat my pad launch....so leh tgk billing suma...and then ada button Bill delivery option....x puas ati punya pasal g telefon maxis centre....bengong punya CSR....mara2 pulak kat aq...supposedly aq yg kena emo....aq siap tanya dia...apa function button deliveray option...kalu at the end kena call customer service kan....baik prompt kat delivery option tu p/s: hanya call bahagian maxis center SAHAJA baru value added service ada di batalkan tuk charge postage......Maxis2x.....promotion punya da bomb....tp telan duit owg dr value added services...... tp at the end aq bagi 4point kat csr tu...baik ati tak aq...walaupun dia macam nak mara2 jer lepas aq tanya pasal button delivery option tu...baik x yah bubuh kan,....buat owg ramai confius jer.....

2 comments:

  1. tukar la kpd celcom....<3<3<3<3<3<3<3

    ReplyDelete
  2. ah ko x abes celcom ko????nyampah!!!!

    ReplyDelete

Thank You for you comments